Ben je op zoek naar een te gekke baan binnen de kinderopvang. Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je nu aan

Kinderopvang Mira Kinderopvang Mira

Over ons

Kinderdagverblijf Mira streeft ernaar om uw kind een fijne, vertrouwde tijd te geven op een verantwoordelijke manier. De nadruk ligt op het kind dat zich in een huiselijke sfeer spelenderwijs ontwikkelt, zowel sociaal als emotioneel.

Over ons
Vertrouwde Omgeving

Vertrouwde Omgeving

De visie van kinderdagverblijf Mira is ‘Een beetje van Mira en een beetje van thuis’. Dat betekent dat uw wensen zoveel mogelijk in het dagprogramma opgenomen worden. Iedere groep heeft een vaste contactpersoon en ieder kind een eigen mentor. Bij deze mentor kunt u altijd terecht voor een gesprek over uw kind.

Daarnaast ontvangt u via de ouderapp leuke foto’s van de activiteiten van uw kind en een dagoverzicht met onder meer informatie over het eten en de slaapuren.

Leerzame Activiteiten

Leerzame Activiteiten

Iedere dag brengt nieuwe bezigheden voor de kinderen met zich mee. Zoals gezamenlijk spelen, zingen en knutselen. De activiteiten die we bieden, zijn leuk, gezellig en leerzaam.

 

Bekwame Pedagogisch Medewerkers

Bekwame Pedagogisch Medewerkers

Kinderopvang Mira beschikt over een team van professionals. Naast de MBO-opleiding Pedagogisch Medewerker hebben onze PM’ers studies gevolgd op het vlak van vroeg- en voorschoolse educatie (VVE), kinderpsychologie, pedagogiek, coaching, management, kinder-EHBO en bedrijfshulpverlening (BHV).

We vormen een hecht team dat over veel ervaring beschikt. Een team dat goed weet in te spelen op de behoeftes van kinderen en hun ouders.

Vroeg- en voorschoolse educatie

Vroeg- en voorschoolse educatie

Bij kinderopvang Mira leert uw kind de wereld te verkennen. Het went aan een nieuwe omgeving en leert om te gaan met andere kinderen. Uw kind maakt kennis met nieuwe woorden, cijfers, kleuren en vormen. Spelenderwijs bereiden we uw kind voor op de basisschool middels activiteiten zoals zingen, knutselen en voorlezen. Alle activiteiten sluiten aan op de thema’s waar we mee werken.

We werken met het observatiesysteem KIJK, waarin we vastleggen hoe uw kind zich bij ons ontwikkelt. Wanneer we constateren dat uw kind extra aandacht nodig heeft, bespreken we dit met u als ouder of verzorger.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven bij kinderdagverblijf Mira? Kies hieronder het juiste online inschrijfformulier!

Valkenswaard:

Kinderopvang Inschrijven kinderopvang
(0-4 jaar)
Peuteropvang Inschrijven peuteropvang
(2-4 jaar)
Buitenschoolse opvang Inschrijven buitenschoole opvang
(4-12 jaar)

Budel:

Kinderopvang Inschrijven kinderopvang
(0-4 jaar)
Peuteropvang Inschrijven peuteropvang
(2-4 jaar)
Buitenschoolse opvang Inschrijven buitenschoole opvang
(4-12 jaar)

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Kies hieronder het juiste online offerte formulier!

Offerte Offerte kinderopvang
Offerte Offerte peuteropvang
Offerte Offerte buitenschoolse opvang

Wil je de netto eigen bijdrage kinderopvangkosten eerst zelf berekenen? Klik dan hier!