Ben je op zoek naar een te gekke baan binnen de kinderopvang. Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je nu aan

Kinderopvang Mira Kinderopvang Mira

Ons team

Graag stellen we ons team van medewerkers aan u voor. Professionaliteit is waar we voor tekenen, onder meer door naast de opleiding kinderopvang aanvullende studies gevolgd te hebben: vroeg- en voorschoolse educatie (VVE), BHV, EHBO, coaching, management, babyopleiding, kinderpsychologie en pedagogiek. We vormen een hecht team dat onderling uitstekend op elkaar is ingespeeld.

Solliciteren?
Solliciteren?

Ben je op zoek naar een te gekke baan binnen de kinderopvang. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meld je nu aan

Mira
Mira

"Ik ben Mira, getrouwd en moeder van twee kinderen. In 2000 ben ik gestart met het kinderdagverblijf. Het leek me een uitdaging om een kinderdagverblijf te hebben dat anders is dan andere. Kinderen moeten kunnen genieten en voor ouders moet het een vertrouwelijke plek zijn, flexibel  en betaalbaar. Samen met mijn geweldige team voorzie ik steeds in alle behoeftes van kinderen en ouders".

Nick
Nick

"Ik ben Nick en ik ben in 2013 begonnen met werken bij Kinderdagverblijf Mira. Sinds 2020 ben ik samen met Mira eigenaar geworden. Ik werk voornamelijk achter de schermen en ben verantwoordelijk voor de financiële administratie, website en marketing. Daarnaast ben ik druk bezig met het bedenken van nieuwe ideeën om Kinderdagverblijf Mira nog succesvoller te maken! Bovendien sta ik altijd open voor vragen en ben ik bijna altijd bereikbaar via e-mail of telefonisch op kantoor."

Han
Han

"Sinds 2001 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Mira. Ik vind het leuk om met de kinderen allerlei dingen te ondernemen en er voor ze te zijn. Naast het werk op de groep als pedagogisch medewerker ben ik werkzaam op de administratie."

Annemare
Annemare

"In 2012 ben ik begonnen als stagiaire bij KDV Mira. Na het afronden van mijn opleiding ben ik aansluitend de opleiding Pedagogiek gaan doen. Al snel miste ik het werken met de  collega’s en alle lieve kindjes. Gelukkig kreeg ik toen de kans om naast mijn studie te werken bij Mira. Dit doe ik met heel veel plezier."

Annemarie
Annemarie

"Sinds 2007 werk ik met veel plezier bij Mira. De verzorging, het begeleiden, stimuleren en blijven uitdagen van kinderen vind ik erg leuk. We staan dichtbij de ontwikkeling van de kinderen en zien ze steeds groter worden. Samen met ons team proberen wij uw kindje een 'thuisgevoel' te geven."

Wizhna
Wizhna

"Sinds 2015 werk ik bij de kdv's in Valkenswaard en Budel. Ik vind het leuk om met kinderen te werken: je ziet ze groeien en ontwikkelen. Het is leuk om ze te zien genieten van samen dansen en knutselen. Door de huiselijke sfeer voelen de kinderen en ik ons thuis op het kinderdagverblijf. Ik hoop hier nog lang van te mogen genieten."

Evy
Evy

"Sinds 2011 ben ik werkzaam bij KDV Mira. 
Werken met kinderen is mijn passie. Ik geniet iedere dag van de groei en ontwikkeling van de kinderen. Het is ontzettend mooi om hier mijn steentje aan bij te dragen. 
Je komt me voornamelijk tegen op de opvang in Budel."

Kim
Kim

"Ik heb eerst stage gelopen bij KDV Mira in Budel en na het halen van mijn diploma mocht ik hier komen werken. Ik werk graag met kinderen en wil ze graag begeleiden in hun ontwikkeling. Ook houd ik van lezen, knutselen en plezier maken met de kinderen. Hopelijk mag ik hier met veel plezier en liefde het werk blijven doen."

Kimberley
Kimberley

"Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Mira. In 2020 heb ik mijn opleiding Niveau-4 afgerond en ben ik aangenomen als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Werken met kinderen doe ik met veel liefde en plezier. Het is geweldig om alle kinderen te zien opgroeien en ontwikkelen, ieder op hun eigen manier. Ik ben blij dat ik hiervan deel uit mag maken."

Joyce
Joyce

"In 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek. Vanaf september 2020 ben ik met veel enthousiasme aan de slag gegaan bij Mira. Kinderen zien groeien en ze begeleiden in hun ontwikkeling is het mooiste wat er is. Dit doe ik dan ook met veel plezier. Het kind staat altijd op nummer 1."

Manon
Manon

"Sinds november 2020 werk ik op de VSO- en BSO-groepen bij KDV Mira. Je komt me dus tegen in Budel en Valkenswaard. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten af te stemmen op de behoeftes en interesses van de kinderen. Ik heb er ontzettend veel zin in."

Esmee
Esmee

"Ik ben Esmee Creemers. In 2018 ben ik afgestudeerd aan kinderzorg in België. In Juli 2021 begin ik bij kinderdagverblijf Mira en daar heb ik super veel zin in, ik vind het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen en ze elke dag te zien groeien."

Nicole
Nicole

"Ik ben getrouwd en mama van 2 jongens van 4 en 5 jaar jong. Ik hou van de natuur en ben daarom in mijn vrije tijd veel in de bossen, waar we opzoek gaan naar bomen om in te klimmen, modderplassen om in te springen en de holen van verschillende diertjes. Ik ben creatief. zingen, muziek en koken met de kinderen vind ik leuk. Werken in de kinderopvang is mijn passie. Ik hou van kinderen om mij heen, zij weten mijn dag altijd goed te maken. Het volgen van de ontwikkeling van kinderen vind ik enorm fascinerend en daar maak ik erg graag deel van uit, door leuke en spannende en stimulerende activiteiten te geven."

Angelina
Angelina

“Ik ben Angelina Schoep, ben 23 jaar en heb een hart voor kinderen. Momenteel ben ik woonachtig in Hamont (BE). In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig of kun je mij terugvinden in de natuur om prachtige foto’s te nemen. Ik heb er heel veel zin in om dit avontuur samen met KDV Mira en ouders te beginnen."

Isabel
Isabel

"Ik werk sinds 2022 bij Mira, ik volg de BBL opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Jullie zullen mij zien op verschillende groepen voornamelijk groep 1. Ik hoop dat ik jullie kindjes veel kan bij leren en helpen waar nodig. Ik heb er voor gekozen om deze opleiding te doen, omdat ik het erg leuk vind om de kinderen te stimuleren en te zien groeien!  Ik heb er heel veel zin in, hopelijk mag ik jullie allemaal snel ontmoeten."

Noa
Noa

"Sinds 2022 werk ik met alle plezier bij kinderdagverblijf Mira. Mijn laatste stage jaar heb ik hier mogen afronden. Ik vind het fantastisch om de kinderen te zien groeien en te ontwikkelen, knutselen en de kinderen wat bij leren vind ik ook erg leuk. Ik hoop hier nog lang te blijven werken!"

Suzanne
Suzanne

Mijn naam is Suzanne, woon in Dommelen, ben getrouwd en heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Per 1 juli 2022 ben ik het avontuur bij KDV Mira met plezier begonnen. Ik heb een zorghart en hoop dat ik een waardevolle inbreng kan leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Ik vind het mooi om te zien hoe ieder kind op zijn/haar eigen manier en tempo ontwikkeld. Ik hoop hier een mooie toekomst te hebben!"

Gwen
Gwen

"Mijn naam is Gwen. Sinds 2022 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf Mira. Hiervoor heb ik in mijn 1ste en 2de jaar stage gelopen bij Mira. Na mijn laatste jaar wilde ik graag terugkomen om te werken. Werken met kinderen is van jongs af aan al mijn passie. Ik geniet ervan om de ontwikkeling te zien bij de kinderen. Mij zul je vooral tegen komen in Valkenswaard!"

Chiara
Chiara

"Hoi, mijn naam is Chiara. Ik heb twee jaar ervaring in de buitenschoolse opvang. Ik vind het belangrijk om kinderen te helpen opgroeien tot zelfstandige en gelukkige individuen. Ik heb een opleiding Kind en Gezinscoach gevolgd om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren. We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken. Maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren. Ik geloof dat een kans het mooiste is wat je een kind kan geven. Ik kijk er enorm naar uit om een deel te team. Als er nog verdere vragen zijn spreek mij gerust aan!"

Iris
Iris

In 2020 heb ik mijn kappersdiploma behaald maar mijn passie ligt toch bij het werken met kinderen. Voor mijn niveau 3 heb ik stage gelopen bij Kinderdagverblijf Mira, nu volg ik mijn niveau 4 opleiding als BBL kracht. Wat ik bijzonder vind aan het werken als pedagogisch medewerkster is dat ik heel veel verschillende kinderen mag begeleiden en ze zien groeien in hun ontwikkeling. U zult me vast en zeker nog wel eens tegenkomen op de verschillende groepen. Als u vragen aan mij heeft sta ik u graag te woord.  

Laura
Laura

"Ik ben Laura, trotse mama van 2 kinderen; dochter Faye (2017) en zoon Sem (2020). Ik vind het heerlijk om met mijn kinderen er op uit te gaan. In 2015 heb ik de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg afgerond en heb ik gewerkt als persoonlijk Begeleider. Ik ben in 2022 gaan werken op de dagopvang en BSO, Tegelijkertijd heb ik ook mijn diploma behaald. Elk kind is uniek en ik vind dat elk kind de kans moet krijgen om op hun eigen manier te ontwikkelen. Ik vind het onwijs leuk om er elke dag weer een leuke dag van te maken met uw zoon/dochter."

Demi
Demi

"Hallo, ik ben Demi. Ik heb een jaar stagegelopen bij Mira kinderdagverblijf via een BOL opleiding. Nu volg ik een BBL opleiding. Ik heb super veel zin om met alle kindjes te spelen, en om ze te stimuleren in de ontwikkeling!!"

Mandy
Mandy

"Hallo ik ben Mandy. Ik ben in 2018 afgestudeerd als onderwijsassistent en daarna ben ik de HBO opleiding psychomotorische therapie gaan doen. Nadat ik mijn propedeuse heb behaald wilde ik graag iets anders gaan doen, namelijk kinderen begeleiden en stimuleren om ze te zien groeien. Ik werk al langere tijd met kinderen en vind dit het leukste om te doen."

Resy
Resy

"Hallo allemaal mijn naam is Resy, Ik kom hier mijn BBL-stage volgen! Ik houdt van sporten, koken, muziek en ik vind het heel erg leuk om met kinderen te werken! Ik heb ook jaren turn en atletiek training gegeven aan kinderen en daar beleefden ik ook altijd veel plezier aan.Tenslotte vind ik het heel erg leuk en interessant om bijdrage te kunnen en mogen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen!"

Li
Li

“Mijn naam is Li, ik ben in 2022 als stagiaire begonnen bij kinderdagverblijf Mira. Momenteel ben ik bezig met de opleiding pedagogische medewerker. De reden waarom ik graag met kinderen werk is omdat elke dag is anders. Ik vind het fijn om kinderen een veilig en een vertrouwde omgeving te bieden waarin zij zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Ook vind ik het belangrijk dat ik een bijdrage kan geven om mijn talenten en krachten over te kunnen brengen aan de kinderen. Zo hoop ik dat elk kind met een glimlach naar huis gaat".

Kelly
Kelly

Vanaf 2016 werk ik met veel liefde, plezier en passie in de kinderopvang. Met name kinderen de net wat extra begeleiding nodig hebben, verder helpen in hun ontwikkeling en het ondersteunen van ouders hierin vind ik erg interessant. Maar ook kinderen een fijne tijd geven geeft mij voldoening. Vanaf 1 februari 2024 ben ik met enthousiasme gestart bij kinderopvang Mira in Budel vanwege het warme, huiselijke gevoel dat hier heerst. Samen bouwen we aan een liefdevolle toekomst waar elk kind kan bloeien en groeien. Liefs Kelly

Nikki
Nikki

In 2024 ben ik begonnen bij kinderopvang Mira, het werken met kinderen is mijn passie. Ik ben graag een ondersteuning in het leer proces van de kinderen. Ik vind het fantastische als je kinderen dan ziet groeien en ontdekken. Ik heb er onwijs zin in om samen met het team de kinderen te zien groeien.

Oliwia
Oliwia

In 2024 ben ik begonnen met mijn bbl opleiding en mag stage lopen bij kinderopvang Mira in Valkenswaard. Het is voor mij een carrière switch, maar ik ben heel erg blij met mijn keuze. Ik voel me op mijn gemak tussen de collega’s en vind het ontzettend leuk dat ik een steentje mag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Ik hoop jullie snel te zien!

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven bij kinderdagverblijf Mira? Kies hieronder het juiste online inschrijfformulier!

Valkenswaard:

Kinderopvang Inschrijven kinderopvang
(0-4 jaar)
Peuteropvang Inschrijven peuteropvang
(2-4 jaar)
Buitenschoolse opvang Inschrijven buitenschoole opvang
(4-12 jaar)

Budel:

Kinderopvang Inschrijven kinderopvang
(0-4 jaar)
Peuteropvang Inschrijven peuteropvang
(2-4 jaar)
Buitenschoolse opvang Inschrijven buitenschoole opvang
(4-12 jaar)

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Kies hieronder het juiste online offerte formulier!

Offerte Offerte kinderopvang
Offerte Offerte peuteropvang
Offerte Offerte buitenschoolse opvang

Wil je de netto eigen bijdrage kinderopvangkosten eerst zelf berekenen? Klik dan hier!