Ben je op zoek naar een te gekke baan binnen de kinderopvang. Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je nu aan

Kinderopvang Mira Kinderopvang Mira

Ons team

Graag stellen we ons team van medewerkers aan u voor. Professionaliteit is waar we voor tekenen, onder meer door naast de opleiding kinderopvang aanvullende studies gevolgd te hebben: vroeg- en voorschoolse educatie (VVE), BHV, EHBO, coaching, management, babyopleiding, kinderpsychologie en pedagogiek. We vormen een hecht team dat onderling uitstekend op elkaar is ingespeeld.

Solliciteren?
Solliciteren?

Ben je op zoek naar een te gekke baan binnen de kinderopvang. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meld je nu aan

Mira
Mira

"Ik ben Mira, getrouwd en moeder van twee kinderen. In 2000 ben ik gestart met het kinderdagverblijf. Het leek me een uitdaging om een kinderdagverblijf te hebben dat anders is dan andere. Kinderen moeten kunnen genieten en voor ouders moet het een vertrouwelijke plek zijn, flexibel  en betaalbaar. Samen met mijn geweldige team voorzie ik steeds in alle behoeftes van kinderen en ouders".

Nick
Nick

"Na mijn opleiding ben ik in 2013 Mira gaan helpen omdat het erg druk was. Inmiddels ben ik mededirecteur van kinderdagverblijf Mira. Ik ben te vinden op het kantoor, waar ik zorg voor de contracten, offertes, website, marketing, flexibele uren en nog veel meer."

Han
Han

"Sinds 2001 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Mira. Ik vind het leuk om met de kinderen allerlei dingen te ondernemen en er voor ze te zijn. Naast het werk op de groep als pedagogisch medewerker ben ik werkzaam op de administratie."

Annemare
Annemare

"In 2012 ben ik begonnen als stagiaire bij KDV Mira. Na het afronden van mijn opleiding ben ik aansluitend de opleiding Pedagogiek gaan doen. Al snel miste ik het werken met de  collega’s en alle lieve kindjes. Gelukkig kreeg ik toen de kans om naast mijn studie te werken bij Mira. Dit doe ik met heel veel plezier."

Annemarie
Annemarie

"Sinds 2007 werk ik met veel plezier bij Mira. De verzorging, het begeleiden, stimuleren en blijven uitdagen van kinderen vind ik erg leuk. We staan dichtbij de ontwikkeling van de kinderen en zien ze steeds groter worden. Samen met ons team proberen wij uw kindje een 'thuisgevoel' te geven."

Wizhna
Wizhna

"Sinds 2015 werk ik bij de kdv's in Valkenswaard en Budel. Ik vind het leuk om met kinderen te werken: je ziet ze groeien en ontwikkelen. Het is leuk om ze te zien genieten van samen dansen en knutselen. Door de huiselijke sfeer voelen de kinderen en ik ons thuis op het kinderdagverblijf. Ik hoop hier nog lang van te mogen genieten."

Evy
Evy

"Sinds 2011 ben ik werkzaam bij KDV Mira. 
Werken met kinderen is mijn passie. Ik geniet iedere dag van de groei en ontwikkeling van de kinderen. Het is ontzettend mooi om hier mijn steentje aan bij te dragen. 
Je komt me voornamelijk tegen op de opvang in Budel."

Kim
Kim

"Ik heb eerst stage gelopen bij KDV Mira in Budel en na het halen van mijn diploma mocht ik hier komen werken. Ik werk graag met kinderen en wil ze graag begeleiden in hun ontwikkeling. Ook houd ik van lezen, knutselen en plezier maken met de kinderen. Hopelijk mag ik hier met veel plezier en liefde het werk blijven doen."

Kimberley
Kimberley

"Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Mira. In 2020 heb ik mijn opleiding Niveau-4 afgerond en ben ik aangenomen als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Werken met kinderen doe ik met veel liefde en plezier. Het is geweldig om alle kinderen te zien opgroeien en ontwikkelen, ieder op hun eigen manier. Ik ben blij dat ik hiervan deel uit mag maken."

Emma
Emma

"Ik ben sinds 2020 werkzaam bij kinderdagverblijf Mira. Met veel plezier ga ik naar mijn werk en vind het leuk om activiteiten met de kinderen te doen. Ik kom oorspronkelijk uit Oirschot en woon sinds twee jaar in Valkenswaard. Voor vragen of een praatje mag je me altijd aanspreken."

Joyce
Joyce

"In 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek. Vanaf september 2020 ben ik met veel enthousiasme aan de slag gegaan bij Mira. Kinderen zien groeien en ze begeleiden in hun ontwikkeling is het mooiste wat er is. Dit doe ik dan ook met veel plezier. Het kind staat altijd op nummer 1."

Manon
Manon

"Sinds november 2020 werk ik op de VSO- en BSO-groepen bij KDV Mira. Je komt me dus tegen in Budel en Valkenswaard. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten af te stemmen op de behoeftes en interesses van de kinderen. Ik heb er ontzettend veel zin in."

Laura
Laura

"Ik werk sinds 2020 bij kinderdagverblijf Mira en volg daarnaast de BBL-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Ik vind het erg leuk om te zien hoe kinderen zichzelf ontwikkelen en om ze te zien groeien. Ieder kind is verschillend en dat maakt het werk zo uitdagend. Ik hoop hier nog lang deel van uit te mogen maken."

Esmee
Esmee

"Ik ben Esmee Creemers. In 2018 ben ik afgestudeerd aan kinderzorg in België. In Juli 2021 begin ik bij kinderdagverblijf Mira en daar heb ik super veel zin in, ik vind het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen en ze elke dag te zien groeien."

Nicole
Nicole

"Ik ben getrouwd en mama van 2 jongens van 4 en 5 jaar jong. Ik hou van de natuur en ben daarom in mijn vrije tijd veel in de bossen, waar we opzoek gaan naar bomen om in te klimmen, modderplassen om in te springen en de holen van verschillende diertjes. Ik ben creatief. zingen, muziek en koken met de kinderen vind ik leuk. Werken in de kinderopvang is mijn passie. Ik hou van kinderen om mij heen, zij weten mijn dag altijd goed te maken. Het volgen van de ontwikkeling van kinderen vind ik enorm fascinerend en daar maak ik erg graag deel van uit, door leuke en spannende en stimulerende activiteiten te geven."

Angelina
Angelina

“Ik ben Angelina Schoep, ben 23 jaar en heb een hart voor kinderen. Momenteel ben ik woonachtig in Hamont (BE). In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig of kun je mij terugvinden in de natuur om prachtige foto’s te nemen. Ik heb er heel veel zin in om dit avontuur samen met KDV Mira en ouders te beginnen."

Shari
Shari

"Hoi ik ben Shari en afkomstig van Pelt ( België ). Ik ben zelf mama van een zoontje en heb altijd al graag gewerkt met kinderen. Elke dag is anders en veelzijdig. Het is fantastisch om een kind te zien ontwikkelen en het daarbij te helpen en ondersteunen. Ik houd ook enorm van creatief bezig zijn en dansen. Dus ik kan zeker mijn hartje ophalen in deze kinderopvang samen met mijn collega’s".

Isabel
Isabel

"Ik werk sinds 2022 bij Mira, ik volg de BBL opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Jullie zullen mij zien op verschillende groepen voornamelijk groep 1. Ik hoop dat ik jullie kindjes veel kan bij leren en helpen waar nodig. Ik heb er voor gekozen om deze opleiding te doen, omdat ik het erg leuk vind om de kinderen te stimuleren en te zien groeien!  Ik heb er heel veel zin in, hopelijk mag ik jullie allemaal snel ontmoeten."

Melissa
Melissa

"Ik ben Melissa,  woon in Valkenswaard en werk vanaf begin dit jaar bij Mira. In 2018 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 BOL op het Summa College welzijn & artiest in Eindhoven.  In 2021 heb ik een éénjarige opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 BBL gevolgd. Op dit moment studeer ik Toegepaste Psychologie op het HBO. In mijn vrije tijd doe ik aan fitnessen en ga ik graag uit met mijn vrienden en familie. Ik vind het verzorgen van kinderen leuk om te doen en met kinderen spelen is het allerleukst. "

Nieck
Nieck

"Ik ben Nieck. In september 2020 begon ik met de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker en deze heb ik in één jaar afgerond. Na mijn stage bij KDV Mira in Budel ben ik hier met veel plezier blijven werken. Mijn streven is om de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving aan te bieden waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Het welzijn en het plezier van de kinderen staan bij mij altijd op 1!"

Ginia
Ginia

"Mijn naam is Ginia en sinds mijn 15de ben ik al te vinden in de kinderopvang. In 2019 ben ik hier begonnen met stage, op dit moment ben ik nog bezig met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4, niveau 3 heb ik al afgerond. Jullie zullen mij vooral tegen komen op groep 1 en op de peutergroep. Ik vind het geweldig om elke dag de kinderen een stapje vooruit te helpen in hun ontwikkeling. De lach van de kinderen geeft mij elke dag weer zoveel motivatie om door te gaan."  

Noa
Noa

"Sinds 2022 werk ik met alle plezier bij kinderdagverblijf Mira. Mijn laatste stage jaar heb ik hier mogen afronden. Ik vind het fantastisch om de kinderen te zien groeien en te ontwikkelen, knutselen en de kinderen wat bij leren vind ik ook erg leuk. Ik hoop hier nog lang te blijven werken!"

Suzanne
Suzanne

Mijn naam is Suzanne, woon in Dommelen, ben getrouwd en heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Per 1 juli 2022 ben ik het avontuur bij KDV Mira met plezier begonnen. Ik heb een zorghart en hoop dat ik een waardevolle inbreng kan leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Ik vind het mooi om te zien hoe ieder kind op zijn/haar eigen manier en tempo ontwikkeld. Ik hoop hier een mooie toekomst te hebben!"

Gwen
Gwen

"Mijn naam is Gwen. Sinds 2022 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf Mira. Hiervoor heb ik in mijn 1ste en 2de jaar stage gelopen bij Mira. Na mijn laatste jaar wilde ik graag terugkomen om te werken. Werken met kinderen is van jongs af aan al mijn passie. Ik geniet ervan om de ontwikkeling te zien bij de kinderen. Mij zul je vooral tegen komen in Valkenswaard!"

Brett
Brett

"Ik ben Brett, ik ben vanaf 2019 als stagiaire begonnen bij kinderdagverblijf Mira. Momenteel ben ik nog bezig met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4, en heb ik de opleiding niveau 3 al afgerond. Ik vind het leuk om kinderen te begeleiden en stimuleren in de ontwikkeling doormiddel van activiteiten uit te voeren bijpassend bij het kind. Waardoor het kind groeit in de ontwikkeling."

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven bij kinderdagverblijf Mira? Kies hieronder het juiste online inschrijfformulier!

Valkenswaard:

Kinderopvang Inschrijven kinderopvang
(0-4 jaar)
Peuteropvang Inschrijven peuteropvang
(2-4 jaar)
Buitenschoolse opvang Inschrijven buitenschoole opvang
(4-12 jaar)

Budel:

Kinderopvang Inschrijven kinderopvang
(0-4 jaar)
Peuteropvang Inschrijven peuteropvang
(2-4 jaar)
Buitenschoolse opvang Inschrijven buitenschoole opvang
(4-12 jaar)

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Kies hieronder het juiste online offerte formulier!

Offerte Offerte kinderopvang
Offerte Offerte peuteropvang
Offerte Offerte buitenschoolse opvang

Wil je de netto eigen bijdrage kinderopvangkosten eerst zelf berekenen? Klik dan hier!