Kinderopvang Mira Kinderopvang Mira

Buitenschoolse opvang (BSO)

Kinderdagverblijf Mira biedt voorschoolse, buitenschoolse en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We halen en brengen de kinderen van en naar school. Voorschoolse opvang kunt u dagelijks vanaf 6.30 uur aanvragen. Wij zorgen ervoor dat uw kind op tijd op school komt.

Na school worden de kinderen bij ons in een huiselijke sfeer opgevangen. Ze kunnen in groepjes spelen en aan activiteiten deelnemen zoals koken en knutselen. En we gaan zoveel mogelijk met z’n allen naar buiten. Daarnaast bieden we uitstapjes aan, onder meer naar de dierentuin, de kinderboerderij, het bos en de speeltuin.

Op de buitenschoolse opvang (BSO) hanteren we een opendeurenbeleid: de kinderen van de verschillende BSO-groepen mogen met elkaar spelen. Wanneer er veel kinderen aanwezig zijn, is er de mogelijkheid om de 4- tot 6-jarigen samen te laten spelen in de mini-BSO-groep. In deze ruimte zijn verschillende speelhoeken gecreëerd.

Speerpunten

  • Leuke activiteiten
  • Veel uitstapjes
  • Zoveel mogelijk naar buiten
  • Geen schoolse omgeving
Dagopvang

Dagopvang

Kinderopvang Mira is een kinderdagverblijf met verticale groepen voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. De horizontale groepen zijn de peutergroepen (3-4 jaar), waarin de kinderen educatief voorbereid worden op het basisonderwijs.

Lees meer
Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf Mira biedt voorschoolse, buitenschoolse en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We halen en brengen de kinderen van en naar school. Na school worden de kinderen bij ons in een huiselijke sfeer opgevangen.

Lees meer
VVE

VVE

Als VVE-gecertificeerd team werken we met het programma 'Startblokken', ondersteund door het programma 'Uk & Puk'. De ontwikkeling van jonge kinderen wordt gestimuleerd door het creëren van een rijke leeromgeving.

Lees meer
Peuteropvang

Peuteropvang

De peuteropvang is bestemd voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Deze opvang is bedoeld voor kinderen van wie de ouders geen recht hebben op kinderopvangtoeslag omdat een van hen niet werkt. Het is mogelijk om dagdelen af te nemen die de gemeente vervolgens geheel of gedeeltelijk vergoedt.

Lees meer
Flexibele opvang

Flexibele opvang

Werkt u op flexibele basis, waardoor uw behoefte aan kinderopvang per week verschillend is? Dan kunt u bij ons terecht. Uiterlijk twee volle weken vantevoren kunt u aangeven op welke dagen en tijden u opvang nodig heeft.

Lees meer

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven bij kinderdagverblijf Mira? Kies hieronder het juiste online inschrijfformulier!

Valkenswaard:

Kinderopvang Inschrijven kinderopvang
(0-4 jaar)
Peuteropvang Inschrijven peuteropvang
(2-4 jaar)
Buitenschoolse opvang Inschrijven buitenschoole opvang
(4-12 jaar)

Budel:

Kinderopvang Inschrijven kinderopvang
(0-4 jaar)
Peuteropvang Inschrijven peuteropvang
(2-4 jaar)
Buitenschoolse opvang Inschrijven buitenschoole opvang
(4-12 jaar)

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Kies hieronder het juiste online offerte formulier!

Offerte Offerte kinderopvang
Offerte Offerte peuteropvang
Offerte Offerte buitenschoolse opvang

Wil je de netto eigen bijdrage kinderopvangkosten eerst zelf berekenen? Klik dan hier!