Aanbod

Aanbod

 

Flexibele Opvang

Aanbod flexibele opvang

U bepaalt de haal- en brengtijden op vaste dagen in de week aan de hand daarvan krijgt u een contract met een vast maandelijks bedrag..
.

Lees meer

Dagopvang (0-4 jaar)

dagopvang-home

Kinderdagverblijf Mira is een kinderdagverblijf met 4 verticale groepen met daarin kinderen van 0-4 jaar en 2 groepen Peutergroep. De Peutergroep is een groep daarin zitten kinderen vanaf 3 jaar, zij worden o.a. educatief voorbereid op het basisonderwijs.

Lees meer

Buitenschoolse Opvang (BSO) (4-12 jaar)

Aanbod BSO

Kinderdagverblijf Mira heeft 3 buitenschoolse opvang groepen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Binnen kinderdagverblijf Mira wordt gewerkt met een vast gediplomeerd team. Iedere middag nemen, op iedere groep, dezelfde leidsters de zorg voor de kinderen waar.

Lees meer

Vroeg Voorschoolse Educatie (VVE)

Aanbod VVE

Wij werken op het kinderdagverblijf met Vroeg Voorschoolse Educatie. Dit doen wij met: Uk & Puk. Uk & Puk is een totaalprogramma voor kindercentra met speelse activiteiten voor kinderen van nul tot vier jaar.
.

Lees meer

PeuteropvangAanbod BSO

Kinderopvang Mira biedt peuteropvang voor kinderen van twee tot vier jaar.
Het is bedoelt voor kinderen waarvan de ouders geen recht hebben op kinderopvang toeslag omdat één of beide ouders niet werken. Het is dan mogelijk uren af te nemen waarvan de gemeente gedeeltelijk de kosten vergoed.

Lees meer