Welke pedagogisch medewerker zorgt voor uw kind

Welke pedagogisch medewerker zorgt voor uw kind

Dit zijn wij!

Graag wil ik u kennis laten maken met ons zeer professionele team.
We hebben naast de opleiding kinderopvang vele bijbehorende studies gevolgd; als  vroeg -voorschoolse educatie (VVE), BHV. EHBO, coaching ,management,  kinderpsychologie enz.
Daarnaast werken wij allemaal al erg lang samen, Sommigen van de werknemers werken er al vanaf 2001.
Dit heeft er toe geleid dat we een hecht team zijn, die altijd klaar staat voor elkaar en uw kind.
Hierdoor kan ons huiselijke kinderdagverblijf  aansluiten bij de thuis situatie, Wij bieden alle kinderen naast knuffelen ook activiteiten, uitstapjes en leuke thema’s aan.
Bij ons staat het kind voorop.
Samen met een geweldig team zorgen we steeds voor alle behoeftes van kinderen en ouders.

 

onze pedagogisch medewerker

Mira Molenaar

Ik ben Mira, getrouwd en 2 kinderen. In 2000 ben ik gestart met het kinderdagverblijf.
Mij leek het een uitdaging om een kinderdagverblijf te hebben anders dan andere. Kinderen moeten kunnen genieten en voor ouders moet het een vertrouwelijke plek zijn, flexibel  en betaalbaar. Samen met een geweldig team zorgen we steeds voor alle behoeftes van kinderen en ouders.

.

Han Jaspers

 

Ik ben Han en sinds 2001 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Mira. Ik vind het leuk om met de kinderen allerlei dingen te ondernemen en er voor ze te zijn. Naast het werk op de groep als pedagogisch medewerker ben ik ook werkzaam op de administratie. In het dagelijks leven ben ik moeder van Vin en Emy en ben ik getrouwd met Jeroen.

Miranda Berkers

 

Ik ben Miranda Berkers en werk al sinds 2004 met veel plezier bij kinderdagverblijf Mira. Ik sta vooral bij de kindjes op groep 1. Verder houd ik me veel bezig met de VVE (Vroeg Voorschoolse Educatie) Zelf heb ik 3 kinderen en 1 kleinkind. Ze hebben zelf altijd met veel plezier op kinderdagverblijf Mira gespeeld, en ook mijn kleindochter komt hier nu graag spelen.

Linda Geboers

Hoi Ik ben Linda Geboers. Getrouwd Met Bernie en heb 2 kinderen Fenna  en Raff. Ik werk sinds 2001 bij Mira. Ondertussen ben ik al heel wat jaartjes leidinggevende en dat vind ik erg leuk. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken en een band met ze op te bouwen zodat ze zich erg veilig en fijn voelen op ons kinderdagverblijf. Groetjes Linda 

Annemarie Bergman

Ik ben Annemarie Bergman. Mijn vriend Patrick en ik hebben samen 2 dochters. Ik werk al sinds 2007 met veel plezier bij Mira. De verzorging het begeleiden, stimuleren en blijven uitdagen van kinderen vind ik erg leuk! We staan dichtbij de ontwikkeling van de kinderen en zien ze steeds groter worden. Samen met ons team proberen wij uw kindje een ‘thuis’gevoel te geven! 

Kim Smits

Hallo allemaal, ik ben Kim Smits en ik woon in Valkenswaard. Nadat ik de opleiding pw3 afgerond had ben ik meteen aan het werk leven ingedoken. Ik ben vanaf 2011 werkzaam bij Kinderdagverblijf Mira en doe dit al jaren met veel plezier, dankzij mijn collega’s en alle lieve kindjes. Hopelijk mag ik dit werkt nog lang blijven doen, Ik doe dit met alle liefde en plezier.

Kelly van Kampen

Ik ben Kelly van Kampen en werk sinds 2011 bij Kinderdagverblijf Mira. Ik vindt het leuk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Ieder kind is verschillend en dat maakt het zo leuk. Fijn samen spelletjes spelen en mooie knutselwerkjes maken doe ik graag met de kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn dochtertje en mijn hond.
Liefs Kelly

Evy van den Broek

 

Mijn naam is Evy van den Broek.
Ik ben sinds 2011 werkzaam bij kinderdagverblijf Mira.
Je kunt me tegen komen op beide locaties (zowel Budel als Valkenswaard).
Werken met kinderen is mijn passie!
Ik heb mijn opleiding afgerond in Curaçao en ben hierna bij Kinderdagverblijf Mira gestart. 

   Elke van Herk

Hallo Allemaal Ik ben Elke van Herk, Werken met kinderen is mijn passie en ben dan ook vanuit school rechtstreeks bij Kinderdagverblijf Mira aan de slag mogen gaan. Vooral gezellig samen met de kinderen knutselen, lezen en spelenderwijs leren is geweldig om te mogen doen! Ik ben werkzaam bij kinderdagverblijf Mira sinds 2012 en hoop hier nog heel wat jaren aan toe te mogen voegen.

 Wizhna Molenaar

Ik ben Wizhna, Sinds 2015 werk ik bij kinderdagverblijf Mira zowel in Valkenswaard als Budel. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, je ziet ze groeien en ontwikkelen. Het is leuk om ze te zien genieten van samen dansen en knutselen. Door de huiselijke sfeer voel ik en de kinderen ons thuis op het kinderdagverblijf.Ik hoop hier nog lang van te mogen genieten.

Sabine Loos

 

Mijn naam is Sabine Loos. Met heel erg veel liefde en plezier werk ik bij Kinderdagverblijf Mira, zowel in Budel als in Valkenswaard.
Ik ben begonnen als stagiaire en in 2016 aangenomen als pedagogisch medewerker.  Meestal werk ik op de buitenschoolse opvang, maar ik sta ook graag op de andere groepen. 

Anne Aarts

Mijn naam is Anne Aarts,
In 2016 ben ik afgestuurd als pedagogisch medewerker niveau 4.
In mijn laatste jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Mira,
daarna kreeg ik de kans om te blijven en tot de dag van vandaag ben ik daar nog erg blij mee.
Door de kinderen en mijn collega’s ga ik altijd met goede zin naar het werk! 

 

Sabine Kusters

Hallo ik ben Sabine Kusters, ik woon in Valkenswaard. Ik ben bij het kinderdagverblijf begonnen als stagiaire in 2016. Werken met kinderen is mijn passie! Je ziet ze elke dag groeien en ontwikkelen. Wat het werk zo leuk maakt is samen plezier maken. Dingen die ik leuk vind om te doen met de kinderen zijn: spelletjes, knutselen, boekjes lezen en natuurlijk dansen en zingen. Ik hoop dat ik nog voor een lange tijd mag werken in het kinderdagverblijf. 

Nick Molenaar

Ik ben Nick Molenaar.
Na mijn opleiding (2013) kwam ik Mira helpen omdat het erg druk was.
Dat helpen liep iets uit de hand, waardoor ik er nog steeds werk.
Ik ben te vinden op het kantoor, ik zorg voor de contracten, offertes, website, marketing, flexibele uren, en nog veel meer. Stuur een mailtje of offerte dan krijgt u meestal reactie van mij!

Annemare Sprengers

Ik ben Annemare Sprengers, in 2012 ben ik begonnen als stagiaire bij Kinderdagverblijf Mira. Na het afronden van mijn opleiding was ik nog niet uitgeleerd en ben ik de opleiding Pedagogiek gaan doen. Al snel miste ik het werken met de  collega’s en alle lieve kindjes. Gelukkig kreeg ik toen de kans om naast mijn studie te werken bij Kinderdagverblijf Mira. Dit doe ik met heel veel plezier!

Kim van Werde

Hallo ik ben Kim van Werde. Ik heb stage gelopen bij Mira in Budel, na het halen van mijn diploma mocht ik komen werken bij Mira. Ik werk graag met kinderen en wil ze graag begeleiden in hun ontwikkeling. Ook houd ik van lezen, knutselen en plezier maken samen met de kinderen. Hopelijk mag ik hier met veel plezier en liefde het werk blijven doen.

Julisa Kemps

Hoi, ik ben Julisa Kemps.
Ik heb ruim anderhalf jaar bij Kinderdagverblijf Mira stage gelopen tijdens mijn opleiding PMK-3 en werk hier nu sinds begin 2019 met heel veel plezier. Ik werk grotendeels op de BSO, maar ben ook op de groepen te vinden! Ik deel graag mijn enthousiasme met de kinderen en ouders en hoop dit nog lang te mogen doen.

??


??