Welke pedagogisch medewerker zorgt voor uw kind

Welke pedagogisch medewerker zorgt voor uw kind

Dit zijn wij!

Graag wil ik u kennis laten maken met ons zeer professionele team.
We hebben naast de opleiding kinderopvang vele bijbehorende studies gevolgd; als  vroeg -voorschoolse educatie (VVE), BHV. EHBO, coaching ,management,  kinderpsychologie enz.
Daarnaast werken wij allemaal al erg lang samen, Sommigen van de werknemers werken er al vanaf 2001.
Dit heeft er toe geleid dat we een hecht team zijn, die altijd klaar staat voor elkaar en uw kind.
Hierdoor kan ons huiselijke kinderdagverblijf  aansluiten bij de thuis situatie, Wij bieden alle kinderen naast knuffelen ook activiteiten, uitstapjes en leuke thema’s aan.
Bij ons staat het kind voorop.
Samen met een geweldig team zorgen we steeds voor alle behoeftes van kinderen en ouders.

onze pedagogisch medewerker

Mira Molenaar

Ik ben Mira, getrouwd en 2 kinderen. In 2000 ben ik gestart met het kinderdagverblijf.
Mij leek het een uitdaging om een kinderdagverblijf te hebben anders dan andere. Kinderen moeten kunnen genieten en voor ouders moet het een vertrouwelijke plek zijn, flexibel  en betaalbaar. Samen met een geweldig team zorgen we steeds voor alle behoeftes van kinderen en ouders.

.

Han Jaspers

 

Ik ben Han en sinds 2001 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Mira. Ik vind het leuk om met de kinderen allerlei dingen te ondernemen en er voor ze te zijn. Naast het werk op de groep als pedagogisch medewerker ben ik ook werkzaam op de administratie. In het dagelijks leven ben ik moeder van Vin en Emy en ben ik getrouwd met Jeroen.

Miranda Berkers

 

Ik ben Miranda Berkers en werk al sinds 2004 met veel plezier bij kinderdagverblijf Mira. Ik sta vooral bij de kindjes op groep 1. Verder houd ik me veel bezig met de VVE (Vroeg Voorschoolse Educatie) Zelf heb ik 3 kinderen en 1 kleinkind. Ze hebben zelf altijd met veel plezier op kinderdagverblijf Mira gespeeld, en ook mijn kleindochter komt hier nu graag spelen.

Linda Geboers

Hoi Ik ben Linda Geboers. Getrouwd Met Bernie en heb 2 kinderen Fenna  en Raff. Ik werk sinds 2001 bij Mira. Ondertussen ben ik al heel wat jaartjes leidinggevende en dat vind ik erg leuk. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken en een band met ze op te bouwen zodat ze zich erg veilig en fijn voelen op ons kinderdagverblijf. Groetjes Linda 

Annemarie Bergman

Ik ben Annemarie Bergman. Mijn vriend Patrick en ik hebben samen 2 dochters. Ik werk al sinds 2007 met veel plezier bij Mira. De verzorging het begeleiden, stimuleren en blijven uitdagen van kinderen vind ik erg leuk! We staan dichtbij de ontwikkeling van de kinderen en zien ze steeds groter worden. Samen met ons team proberen wij uw kindje een ‘thuis’gevoel te geven! 

Kim Smits

Ik ben Kim Smits, ik woon in Valkenswaard. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf Mira. Ik werk voornamelijk op de peutergroep, ik vind het leuk de kindjes zoveel mogelijk voor te bereiden op de basisschool. Ik doe dit werk met veel liefde en plezier, het kind staat altijd op nummer 1! Dat geen een dag hetzelfde is maakt het voor mij elke dag leuk om naar mijn werk te gaan. Ook de kindjes, ouders en collega’s maken hier een groot deel van uit. 

Kelly Reemers

Ik ben Kelly Reemers van Kampen, getrouwd en  moeder van 2 dochters Liz en Viv. Ik werk sinds 2011 bij Kinderdagverblijf Mira. Ik vindt het leuk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Ieder kind is verschillend en dat maakt het uitdagend. Fijn samen spelletjes spelen en mooie knutselwerkjes maken doe ik graag met de kinderen. Je zal mij voornamelijk in Budel tegenkomen. 
Liefs Kelly

Evy Vromans

 

Ik ben Evy Vromans-van den Broek, getrouwd en moeder van Nina. Ik werk sinds 2011 bij kinderdagverblijf Mira.
Werken met kinderen is mijn passie! Ik geniet iedere dag van de groei en ontwikkeling van de kinderen. Ontzettend mooi om hier mijn steentje in bij te dragen!
Je zal mij voornamelijk tegenkomen op de opvang in Budel!

   Elke van Herk

Hallo Allemaal Ik ben Elke van Herk, Werken met kinderen is mijn passie en ben dan ook vanuit school rechtstreeks bij Kinderdagverblijf Mira aan de slag mogen gaan. Vooral gezellig samen met de kinderen knutselen, lezen en spelenderwijs leren is geweldig om te mogen doen! Ik ben werkzaam bij kinderdagverblijf Mira sinds 2012 en hoop hier nog heel wat jaren aan toe te mogen voegen.

 Wizhna Molenaar

Ik ben Wizhna, Sinds 2015 werk ik bij kinderdagverblijf Mira zowel in Valkenswaard als Budel. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, je ziet ze groeien en ontwikkelen. Het is leuk om ze te zien genieten van samen dansen en knutselen. Door de huiselijke sfeer voel ik en de kinderen ons thuis op het kinderdagverblijf.Ik hoop hier nog lang van te mogen genieten.

Sabine Loos

 

Mijn naam is Sabine Loos. Met heel erg veel liefde en plezier werk ik bij Kinderdagverblijf Mira, zowel in Budel als in Valkenswaard.
Ik ben begonnen als stagiaire en in 2016 aangenomen als pedagogisch medewerker.  Meestal werk ik op de buitenschoolse opvang, maar ik sta ook graag op de andere groepen. 

Anne Aarts

Mijn naam is Anne Aarts, ik ben 24 jaar oud en woon in luyksgestel.  In 2016 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 4. Inmiddels werk ik al verschillende jaren bij kinderdagverblijf Mira en heb het hier nog altijd goed naar mij zin

 

Jennifer de Graef

Ik ben Jennifer de Graef. De afgelopen 3 jaar heb ik stage gelopen bij Kinderdagverblijf Mira, en in 2019 ben ik officieel begonnen als gespecialiseerd pedagogisch medewerker! Ik vind het heerlijk om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Samen knutselen, spelen en leren. Ik werk met veel plezier bij Kinderdagverblijf Mira en hopelijk mag ik er nog veel jaren aan toe voegen! Groetjes Jennifer 

Nick Molenaar

Ik ben Nick Molenaar.
Na mijn opleiding (2013) kwam ik Mira helpen omdat het erg druk was.
Dat helpen liep iets uit de hand, waardoor ik er nog steeds werk.
Ik ben te vinden op het kantoor, ik zorg voor de contracten, offertes, website, marketing, flexibele uren, en nog veel meer. Stuur een mailtje of offerte dan krijgt u meestal reactie van mij!

Annemare Sprengers

Ik ben Annemare Sprengers, in 2012 ben ik begonnen als stagiaire bij Kinderdagverblijf Mira. Na het afronden van mijn opleiding was ik nog niet uitgeleerd en ben ik de opleiding Pedagogiek gaan doen. Al snel miste ik het werken met de  collega’s en alle lieve kindjes. Gelukkig kreeg ik toen de kans om naast mijn studie te werken bij Kinderdagverblijf Mira. Dit doe ik met heel veel plezier!

Kim van Werde

Hallo ik ben Kim van Werde. Ik heb stage gelopen bij Mira in Budel, na het halen van mijn diploma mocht ik komen werken bij Mira. Ik werk graag met kinderen en wil ze graag begeleiden in hun ontwikkeling. Ook houd ik van lezen, knutselen en plezier maken samen met de kinderen. Hopelijk mag ik hier met veel plezier en liefde het werk blijven doen.

Simone Bongers

Ik ben Simone Bongers. Ik heb in 2016 stage gelopen bij Mira. Vanaf 25 juni 2018 ben ik werkzaam in Budel en in Valkenswaard als gespecialiseerd pedagogisch medewerker op de dagopvang en BSO. Buiten mijn werkzaamheden bij Mira ben ik graag creatief bezig met hout (houtbranden), Ook vind ik sporten leuk om te doen en ben ik regelmatig in het hardloop bos te vinden. Regelmatig pas ik op mijn 3 oppaskindjes. Ik hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten! Hebt u vragen kom gerust naar me toe! Groetjes Simone.

??


??